werken bij probis

Met meer dan 35 medewerkers is PROBIS Nederland al jarenlang een begrip in de bouw- en in installatiewereld. Met een nuchtere instelling en een no-nonsense cultuur hebben wij in onze dagelijkse activiteiten vaak maar een doel: de als klant volledig te ontzorgen, waarbij we ernaar streven om niet alleen simpelweg in de behoeftes te voorzien, maar net dat beetje extra aandacht en kwaliteit te bieden waar de klant eigenlijk niet op had gerekend, maar wel op hoopte.

We zijn een organisatie met een stabiel groeiverloop, met een heldere structuur en we werken op een harmonieuze wijze om het groeipotentieel van ons personeel maximaal te benutten.

PROBIS Nederland heeft zichzelf als doel gesteld binnen een proces van continue professionalisering onder haar mensen, optimale bediening van haar klanten in belangrijke nichemarkten te realiseren. Hierbij blijft zij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speelt hierop in. Ontzorgen is onze missie!

Herken jij je in ons profiel? Ben jij bereid om net dat beetje meer te doen voor onze klanten om een optimaal product neer te zetten? Ben ij bereid om alles te doen om een project naar behoren uit te voeren, vindt jij het niet erg om vroeg te beginnen en wanneer nodig laat te eindigen? Wil jij werken in heel Nederland en niet alleen om de hoek?  Kijk dan ook eens bij onze vacatures.

vacatures

neem contact op

PROBIS Nederland B.V.
Ossebroeken 34
9411 VR Beilen
Nederland

Tel: 088 50 60 100
Fax: 088 50 60 130

Neem contact op Bel mij z.s.m. terug

werken met PROBIS

  • Altijd betrouwbaar en deskundig advies
  • Goed opgeleid en gecertificeerd personeel
  • Scherpe concurrerende tarieven
  • Kennis en ervaring van uw branche
  • Snelle en adequate ondersteuning
  • Werken met alle veiligheidsstandaarden
  • Full service: van ontwerp tot uitvoering

wij werken o.a. voor