projectfilosofie

Een bouw of installatie project verloopt stapsgewijs; van voortraject naar voorbereiden, van uitvoering naar service & onderhoud. Als u kiest voor PROBIS Nederland, kiest u voor het uitvoeren van een geheel project of voor slechts een gedeelte ervan. Helemaal uw keus. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden bij PROBIS Nederland, willen wij graag elke stap aan u uitleggen.

voorbereidingVoortraject

Welke keuzes u ook maakt, elk project begint met een kostenraming. Wij gaan nauwkeurig na welke investeringen er gemaakt moeten worden, zodat we u een passende en duidelijke offerte kunnen bieden. Hierbij voeren wij waar nodig een opname uit. Tijdens deze opname bespreken wij met u de mogelijkheden en ontstaat er zowel voor u als voor ons een beter inzicht. Met onze kennis adviseren wij u over oplossingen die mogelijk zijn. Zo kunt u altijd de beste beslissing maken.

Heeft u al een compleet plan in gedachten? Of heeft u nog helemaal geen beeld voor ogen? Of weet u al voor een gedeelte wat u wilt? PROBIS Nederland biedt de juiste oplossingen, in welke situatie dan ook. We zullen het voortraject precies afstemmen op datgene dat u graag ziet in uw bedrijf.

tekenenVoorbereiding

Nadat we gezamenlijk hebben besproken wat u van ons verwacht, stellen wij een offerte op. Hierbij houden wij rekening met het type project. Bij PROBIS Nederland kunt u terecht voor volledige projecten, maar ook voor deelprojecten. In de offerte wordt de gehele calculatie van het project opgenomen; van benodigde materialen tot manuren. Zo heeft u een duidelijk en compleet beeld van uw investering.

Wanneer de offerte voldoet aan al uw eisen en wensen en goedkeuring is gegeven, dan gaan wij verder met de vervolgstappen. Op basis van uw offerte en de geplande werkzaamheden gaat PROBIS Nederland na welke stappen dit zijn. Zo zijn wij in staat om uw gehele project te tekenen en voor te bereiden. Daarnaast zijn wij in staat om per project specifieke oplossingen te bieden die de snelle afbouwtijden realiseerbaar maken.

Van A tot Z

Als u het complete proces aan PROBIS Nederland overlaat, dan tekenen wij eerst een ontwerp. Aan de hand van dat ontwerp wordt er gestart met het engineeren van de installatie; wij gaan na welke oplossingen wij kunnen bieden voor snellere afbouwtijden. Er worden voor uw project monteurs ingezet die bij u passen. De ontwerpen die zijn opgesteld, worden door de projectleider altijd besproken met de monteurs. Op die manier wordt er een optimale voorbereiding getroffen door de monteurs en kunnen zij op juiste wijze de werkzaamheden uitvoeren. De werkvoorbereider selecteert materialen die de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. PROBIS Nederland gaat altijd voor een optimale kwaliteit met een prijs die daarbij past. Want de kosten willen wij graag zo laag mogelijk houden.

uitvoeringUitvoering

Als alle voorbereidingen zijn getroffen, gaan de professionals van PROBIS Nederland de door u gevraagde werkzaamheden verrichten. In principe wordt alles conform het ontwerp uitgevoerd. Er kunnen echter onvoorziene zaken optreden. Onze professionals houden daar altijd rekening mee, zodat deze eventuele onvoorziene problemen tijdig en vakkundig worden opgelost. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Wanneer er wijzigingen in de tekening voorkomen, zullen deze meteen in een nieuwe tekening opgenomen worden. Hierdoor beschikt u tijdens uw project over een actueel en compleet beeld van uw nieuwe installatie. Tevens overleggen we in dit soort gevallen altijd met u wat de beste oplossing is, zodat de installatie geheel up-to-date en in overeenstemming met uw wensen is.

Bij de uitvoering van werkzaamheden is het van cruciaal belang dat de actuele regelgeving op het gebied van elektrotechniek wordt gevolgd en dat de veiligheid in acht wordt genomen. Onze professionals zijn allemaal in het bezit van een VCA-certificering en zijn op de hoogte van normen als NEN3140 en NEN1010. Hierdoor zijn zij in staat om installaties op een veilige en goede manier te installeren en weten zij hoe zij om moeten gaan met gereedschappen. Voor u een geruststellend gevoel. Want u heeft de garantie dat u zult beschikken over goed werkende installaties, die voldoen aan de meest actuele normen en veilig in gebruik zijn.

Oplevering

Tijdens de uitvoering van het project zal er een tussen controle en een eindinspectie plaatsvinden volgens de NEN 3140. Het opleveren van het project vindt plaats nadat alle installatiewerkzaamheden zijn afgerond. Tijdens deze oplevering gaan wij met u alle werkzaamheden langs. Op die manier krijgt u nog meer inzicht in wat PROBIS Nederland precies heeft gedaan en hoe uw installatie aan de geldende norm voldoet. Daar gaat het PROBIS Nederland uiteindelijk om: dat u een goed werkende en veilige installatie heeft.

neem contact op

PROBIS Nederland B.V.
Ossebroeken 34
9411 VR Beilen
Nederland

Tel: 088 50 60 100
Fax: 088 50 60 130

Neem contact op Bel mij z.s.m. terug

werken met PROBIS

  • Altijd betrouwbaar en deskundig advies
  • Goed opgeleid en gecertificeerd personeel
  • Scherpe concurrerende tarieven
  • Kennis en ervaring van uw branche
  • Snelle en adequate ondersteuning
  • Werken met alle veiligheidsstandaarden
  • Full service: van ontwerp tot uitvoering

betrouwbaar en veilig

vca_logo

PROBIS werkt volgens alle bekende veiligheidsnormen en regelgeving opgelegd door de overheid en brancheorganisaties.

Zo heeft PROBIS tevens een VCA** certificering.