professional resources

Bent u bezig of gaat u starten met een project en zoekt u daarvoor elektromonteurs? Of werkt uw eigen installatie niet naar behoren en heeft u daarvoor een snelle oplossing nodig? Ofwel: bent u op zoek naar betrouwbare en gekwalificeerde elektrotechnische professionals? De professionals van PROBIS Nederland hebben veel ervaring in de industrie, utiliteit en kast- en paneelbouw. Daarnaast kennen zij alle regelgevingen, wetten en normen die van belang zijn voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Hierbij kunt u denken aan NEN 3140 en NEN 1010, maar ook aan certificaten op het gebied van veiligheid zoals VCA.

Wat houdt dit concreet voor u in? Simpel, u huurt bij ons de mensen in die u nodig heeft om de gewenste werkzaamheden uit te voeren. U betaalt alleen voor de uren die onze professionals gemaakt hebben. Daarvoor spreken wij een passend uurtarief met u af. Onze professionals kunnen voor u aan het werk gaan onder de vlag van PROBIS Nederland. Het kan echter zo zijn dat u experts nodig heeft om uw project af te ronden, maar dat u niet wilt dat onze naam daaraan komt te hangen. In dat geval kunt u onze professionals ook inhuren om namens uw eigen organisatie aan de slag te gaan. Met uw kleding, volgens uw wensen.
pr
De ondersteuning die PROBIS Nederland biedt, is niet in iedere sector gelijk. We sommen het voor u op:

Industrie

Binnen de industrie is PROBIS Nederland de ondersteunende factor. Ook voor onderhoud en overige vernieuwingen of aanpassingen aan uw installatie kunt u de professionals van PROBIS Nederland inschakelen. Of u nou (een van) onze medewerkers een vast onderdeel van uw team wilt laten vormen of dat u hen slechts voor een bepaalde periode nodig hebt, in overleg kunnen we altijd een oplossing vinden.

Utiliteit

Heeft u een kantoorpand? Of een sportschool? Of werkt u in een onderwijsinstelling? Om welke organisatie of om wat voor pand het gaat: samen bekijken we wat PROBIS Nederland voor u kan betekenen. Hierbij valt te denken aan het bouwen van een geheel nieuwe installatie, het oplossen van problemen, het verlenen van service en het uitvoeren van onderhoud. Op een tijdelijke basis of voor langere tijd.

Kast- en paneelbouw

Bent u gespecialiseerd in kast- en paneelbouw? Heeft u het momenteel erg druk en heeft u hulp van elektroprofessionals nodig? De professionals van PROBIS Nederland ondersteunen u waar en wanneer u dat nodig heeft. Op het moment dat er bij u bijvoorbeeld onverwachts monteurs wegvallen. Of omdat u ineens een grote order binnenkrijgt. Zo kunt u probleemloos de afspraken met uw opdrachtgever(s) nakomen en met een gerust hart verder gaan met de bedrijfsvoering.
In alle gevallen bewijst onze jarenlange ervaring de toegevoegde waarde van PROBIS Nederland voor uw bedrijf. Bij onze referenties (link) kunt u zien wat wij reeds voor andere bedrijven hebben betekend. Aan de hand daarvan wordt de keuze om voor onze professionals te kiezen voor u wellicht eenvoudiger.

neem contact op

PROBIS Nederland B.V.
Ossebroeken 34
9411 VR Beilen
Nederland

Tel: 088 50 60 100
Fax: 088 50 60 130

Neem contact op Bel mij z.s.m. terug

werken met PROBIS

  • Altijd betrouwbaar en deskundig advies
  • Goed opgeleid en gecertificeerd personeel
  • Scherpe concurrerende tarieven
  • Kennis en ervaring van uw branche
  • Snelle en adequate ondersteuning
  • Werken met alle veiligheidsstandaarden
  • Full service: van ontwerp tot uitvoering

wij werken o.a. voor