electrotechniek

electrotechniek_header
Bij PROBIS Nederland zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Hierbij kunt u aan vele zaken denken, waaronder de verlichting in uw kantoorpand, winkel of fabriek, maar ook aan sterkstroom-, data-, inbraak- en brandmeldinstallaties.

Voor welke oplossing u ook kiest, met PROBIS Nederland kiest u voor professionals met verstand van zaken en de modernste technieken.

elektrotechnische installaties

Bij PROBIS Nederland zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Hierbij kunt u aan vele zaken denken, waaronder:

 • Verlichting;
 • Licht – Krachtinstallaties;
 • Aardingsinstallaties en Bliksembeveiliging;
 • Zwakstroominstallaties;
 • NEN Inspecties;
 • Service en Onderhoud;

Voor welke oplossing u ook kiest, met PROBIS Nederland kiest u voor professionals met verstand van zaken en de modernste technieken.

verstand van zaken

Vanzelfsprekend zijn onze elektromonteurs volgens alle moderne richtlijnen opgeleid en getraind. Zo beschikken al onze monteurs over een VCA- en NEN3140-certificering. Wat betreft veiligheid ontvangen onze elektromonteurs dus alle aanvullende scholing. Daarnaast zijn alle professionals opgeleid voor het werken met hoogwerkers (categorie 3A/3B).

Naast de basisopleiding die zij hebben genoten, volgen zij daar waar nodig nieuwe cursussen op het gebied van elektrotechniek. Zo kunnen wij gegarandeerd een goed functionerende, kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installatie opleveren en nemen wij tegelijkertijd altijd de veiligheid in acht. Voor u als eindgebruiker is het natuurlijk van uiterst belang dat de installatie zo veilig en gebruiksvriendelijk mogelijk is.

moderne technieken

PROBIS Nederland onderscheidt zich ten opzichte van andere bedrijven door bij het uitvoeren van elektrotechnische installaties gebruik te maken van de meest recente technieken, gereedschappen en materialen. Door middel van nieuwe technieken en de laatste materialen worden bijvoorbeeld steeds snellere afbouwtijden gerealiseerd. Iedere nieuwe ontwikkeling wordt op de voet gevolgd en er wordt bepaald of de kwaliteit en de voordelen voor u afwegen. We staan dus ook altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en zijn constant in gesprek met leveranciers om hier zo goed mogelijk op in te kunnen spelen en de voordelen direct voor u te kunnen waarborgen.

technieken

aangepast op uw wensen en behoeften

Wellicht heeft u reeds een oplossing voor ogen of heeft u al een beeld gevormd van de gewenste installaties en heeft u behoefte aan professionele ondersteuning. Of u nu enkel ondersteuning wilt of een project van tekening tot uitvoering wilt uitbesteden, in beide gevallen kunt u bij ons terecht. In de retail voeren wij veelal installatie projecten van a tot z uit en in andere sectoren blinken wij vooral uit in het leveren van professionals die organisaties ondersteunen in de uitvoering.

Wij kunnen uw werkzaamheden bijvoorbeeld dus verrichten op grond van een door u aangeleverd ontwerp, maar zijn ook prima in staat om het gehele traject van u over te nemen zodat u volledig bent ontzorgd. We bespreken samen wat uw wensen en behoeften zijn, om zo tot een passende oplossing te komen. Er is erg veel mogelijk en wij gaan uitdagingen nooit uit de weg. Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak met ons te maken, zodat we samen kunnen overleggen wat PROBIS Nederland voor u kan betekenen.

neem contact op

PROBIS Nederland B.V.
Ossebroeken 34
9411 VR Beilen
Nederland

Tel: 088 50 60 100
Fax: 088 50 60 130

Neem contact op Bel mij z.s.m. terug

werken met PROBIS

 • Altijd betrouwbaar en deskundig advies
 • Goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Scherpe concurrerende tarieven
 • Kennis en ervaring van uw branche
 • Snelle en adequate ondersteuning
 • Werken met alle veiligheidsstandaarden
 • Full service: van ontwerp tot uitvoering

wij werken o.a. voor